Bize Göre Lezzetler

Çikolata Soslu Muhallebi Tarifi, Nasıl Yapılır?

çikolata soslu muhallebi tarifi nasıl yapılır

çikolata soslu muhallebi tarifi nasıl yapılır

Hem hafif hem de çok lezzetli bir sütlü tatlı tarifine ne dersiniz? Her zaman olduğu gibi yine sizler için en pratik en kolay tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz…  Tatlı tarifleri arasında en sevileni olan muhallebi tarifi ile karşınızdayız… Bu sefer ki tarif hem görünümü ile hem de lezzeti iddia ediyoruz ki bağımlılık yapacak : ) İşte karşınızda çikolata soslu muhallebi tarifi… Hoş aromalı tadı ve hafif kalorisi ile oldukça masum bir tatlı… Çikolata soslu muhallebi tarifi hem ara öğünlerde hem de çay sohbetlerinizde sevdiklerinize ikram edebileceğiniz çok doğru bir seçenek… Baş ucu tatlı tarifiniz olacak : )

Muhallebi tarifini biz çikolata soslu olarak tercih ettik ancak sizler dilerseniz çilek, vişne, limon gibi dilediğiniz meyvelerden hazırlayabileceğiniz soslar ile de servis edebilirsiniz.

Çikolata soslu muhallebi tarifi için gerekli olan malzeme listesi hakkında bilgi alacağınız ve enfes bir muhallebi tarifi için püf noktaları öğreneceğiniz yazımız ile sizleri baş başa bırakıyoruz… Hepsi birbirinden lezzetli ve kolay tatlı tariflerinden börek tariflerine kadar çok çeşitli videolu yemek tariflerimize ulaşmak için hemen Bize Göre Lezzetler Youtube kanalımızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Son çıkan yemek videolarından anında haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

Deneyecek olan herkese şimdiden afiyetler ve kolaylıklar diliyoruz…

Islak Kek Tarifi

Çikolata Soslu Muhallebi Tarifi

Tarifimize başlamadan önce hemen belirtelim… Tatlınızı uygun bir borcama döküp dilimleyerek servis edebileceğiniz gibi, dilerseniz porsiyonluk kup bardaklarda hazırlayarak da servis edebilirsiniz. Tercih tamamen siz kalmış : )

Çikolata soslu muhallebi tarifi için gerekli olan malzeme listesi şu şekildedir;

MALZEMELER

Çikolata Soslu Muhallebi Nasıl Yapılır?

çikolata soslu muhallebi tarifi

YAPILIŞI