Bize Göre Lezzetler

Dızmana Tarifi, Peynirli Dızmana Nasıl Yapılır?

dızmana tarifi nasıl yapılır

dızmana tarifi nasıl yapılır

Yöresel lezzetlerin başında gelen ve son günlerde çok merak edilen bir tarif olan dızmana tarifi ile karşınızdayız. Peynirli dızmana tarifi eminiz ki sizin de kahvaltılarınızın ya da çay saatlerinizin vazgeçilmez bir atıştırmalığı olacak. İster çocuğunuzun beslenme çantasına koyun ister dolaba atın aniden gelen misafirinize ikram edin… Her daim lezzetli ve her daim taze kalan bu harika poğaça tarifi için yazımızı okumaya devam edin…

Tutmanik Tarifi

Peynirli dızmana tarifi için gerekli malzeme listesini ve dızmana tarifi hakkında merak edilen tüm detayları yazı içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca sizin için önceden hazırladığımız videolu dızmana tarifi izlemek için hemen aşağıdaki linke tıklamanız yeterli : )

Bu video gibi hem kolay hem de anlaşılır yemek tarifi videoları Bize Göre Lezzetler Youtube kanalında sizi bekliyor. Youtube’da binlerce takipçisi olan kanalımızda hem lezzetli hem ekonomik yemek tariflerini bulabilirsiniz. Hepsi birbirinden lezzetli videolu yemek tariflerinden anında haberdar olmak için hemen kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

Peynirli dızmana tarifini deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun, kolay gelsin diyor ve hemen tarifimizin detaylarına geçiyoruz : )

Dızmana Tarifi

Kullanılan su bardağı ölçüsü: 200 ml

MALZEMELER

Hamuru için;

İç harcı için;

Sosu için;

Üzerine serpmek için;

Peynirli Dızmana Nasıl Yapılır?

YAPILIŞI

peynirli dızmana tarifi nasıl yapılır