Bize Göre Lezzetler

Erişteli Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi, Nasıl Yapılır?

erişteli mercimek yemeği tarifi, nasıl yapılır

erişteli mercimek yemeği tarifi, nasıl yapılır

Tencere yemeği denildiğinde akla ilk gelen tariflerden biri de yeşil mercimek yemeği tarifi olduğunu biliyoruz… İşte bu nedenle bugün çok besleyici ve şifa kaynağı harika bir yemek olan erişteli yeşil mercimek tarifi ile karşınızdayız. Kara şimşek tarifi olarak da bilinen bu enfes lezzeti yaz kış her mevsim kolaylıkla yapabilir ve afiyetle tüketebilirsiniz.

Mercimek Çorbası Tarifi

Erişteli yeşil mercimek yemeği tarifi için gerekli olan malzeme listesine, yeşil mercimek çorbası hakkında merak edilen tüm püf noktalarına yazı içeriğinden ulaşabilirsiniz. Videolu yeşil mercimek yemeği tarifi için ise hemen aşağıdaki video linkine tıklamanız yeterli olacaktır : )

Ayrıca hepsi birbirinden lezzetli videolu yemek tarifleri için Bize Göre Lezzetler Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Kek tariflerinden et yemekleri tariflerine kadar yüzlerce yemek tarifi videolarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Erişteli Yeşil Mercimek Yemeği Tarifi

Yeşil mercimek yemeğini biz biraz daha çorba kıvamında yapmayı tercih ettik. Ancak siz daha koyu kıvamlı isterseniz tarifimizde verdiğimiz su ölçüsünü azaltarak dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Erişteli yeşil mercimek yemeği tarifi için gerekli olan malzeme listesi şu şekildedir;

MALZEMELER

Üzeri için;

Erişteli Yeşil Mercimek Yemeği Nasıl Yapılır?

erişteli yeşil mercimek yemeği nasıl yapılır