Bize Göre Lezzetler

Ezogelin Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

ezogelin çorbası tarifi nasıl yapılır

ezogelin çorbası tarifi nasıl yapılır

Herkese merhabalar : )

Bugün sizler için daha adını duyar duymaz içinizi ısıtacak ve henüz pişerken eve yayılan nefis kokusu ile lezzetini belli edecek şifa dolu bir çorba tarifi vereceğiz; ezogelin çorbası tarifi

Yediden yetmişe herkesin her mevsim severek tükettiği ezogelin çorbası tarifini bir de bu şekilde deneyin ne kadar pratik bir şekilde bu harika lezzete kavuşacağınızı görün : )

Ezogelin çorbası diyet yapanlar için de hem besleyici hem de tokluk hissi veren harika bir seçenek… Ezogelin çorbası kaç kalori diye merak edenler için hemen açıklayalım 1 kase ezogelin çorbası yaklaşık olarak 130 kalori (kcal) değerinde enerjiye sahiptir.

Çorba tarifleri arasında geleneksel bir lezzet haline dönüşen ezogelin çorbası yapımı hakkında merak edilen tüm detayları ve püf noktalarını yazımızın içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca ezogelin çorbası videolu tarif için de hemen aşağıdaki yemek tarifi videosunu izleyebilirsiniz.

Birbirinden lezzetli ve pratik yemek tariflerine Bize Göre Lezzetler Youtube kanalından kolaylıkla ulaşabilir ve abone olarak yeni çıkan yemek tarifi videolarından anında haberdar olabilirsiniz.

Ezogelin çorbası tarifini deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun : )

Ezogelin Çorbası Tarifi

ezogelin çorbası tarifi

MALZEMELER

Sosu İçin;

Üzeri İçin:

Ezogelin Çorbası Nasıl Yapılır?

ezogelin çorbası nasıl yapılır

YAPILIŞI

ezogelin çorbası yapılışı

Afiyet Olsun : )