Bize Göre Lezzetler

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi, Nasıl Yapılır?

hindistan cevizli kurabiye tarifi nasıl yapılır

hindistan cevizli kurabiye tarifi nasıl yapılır

Kurabiye tarifleri denilince akla ilk gelen hindistan cevizli kurabiye tarifidir. Ağızda dağılan kıyır kıyır kıvamı ile gönülleri fetheden bu kurabiye tarifini yapmak ise oldukça basit : ) Coconut cookies olarak son yıllarda çok popüler hale gelen bu kurabiyeler çay ve kahve molalarınızı şenlendirecek harika bir lezzet… Hemen elinizin altında bulunan malzemeler ile kısa sürede ve pratik bir şekilde nefis kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. Hindistan cevizli kurabiye tarifi için hazırladığınız hamurunu isterseniz buzlukta bekleterek aniden gelen misafirlerinize kısa sürede pişirerek taze taze ikram edebilirsiniz.

3 Malzemeli Kolay Kurabiye Tarifi

En kolay hindistan cevizli kurabiye tarifi için gereken malzeme listesi ve hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır gibi oldukça merak edilen soruların cevapları ve püf noktaları için hemen yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca en güzel videolu yemek tariflerimize daha yakından bakmak ve kanalımızdaki yemek videolarını izlemek isterseniz hemen Bize Göre Lezzetler Youtube kanalını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Kanalımıza abone olarak son çıkan nefis yemek tariflerinden anında haberdar olabilirsiniz : )

Şimdiden deneyecek olan herkese afiyetler ve kolaylıklar diliyoruz…

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan cevizli kurabiye tarifi için gereken malzeme listesi şu şekildedir;

Üzeri için

Hindistan Cevizli Kurabiye Nasıl Yapılır

hindistan cevizli kurabiye tarifi

Not: Dilerseniz kurabiyelerinizin ortasını renkli şekerlemeler ya da fındık, ceviz gibi ürünlerle de süsleyebilirsiniz.