Bize Göre Lezzetler

İslim Kebabı Tarifi, Patlıcanlı İslim Kebabı Nasıl Yapılır?

islim kebabı tarifi, patlıcanlı islim kebabı nasıl yapılır

islim kebabı tarifi, patlıcanlı islim kebabı nasıl yapılır

Bu topraklar üzerinde uzun yıllardır yapılan ve geleneksel Türk mutfağının en lezzetli örneklerinden bir olan İslim kebabı tarifi ile sizlerleyiz. Özellikle ramazan yemekleri ya da ana yemek tarifleri denilince akla ilk gelen patlıcanlı islim kebabı tarifi ile karşınızdayız. Farklı sunumu ile alışılmışın dışında harika bir köfte tarifi arayan herkesin çok beğendiği bu eşsiz tarif favoriniz olacak : ) Hemen mutfağa girerek siz de sevdiklerinize bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. Patlıcan kebabı tadında harika bir lezzete hazır olun : )

Saksı Kebabı Tarifi

İster kıymadan yapılan köfte ile hazırlayın, isterseniz kuşbaşı ile et ile… Her şekilde nefis bir yemek tarifi gerçekten… Bu lezzeti denemeyen kalmasın diyoruz ve hemen tarifimizin detaylarına geçiyoruz : )

İslim kebabı tarifi için gerekli olan malzeme listesini, patlıcanlı islim köfte yapımı hakkında tüm detayları yazı içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca islim kebabı videolu tarif için hemen aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır : )

Hepsi birbirinden lezzetli köfte tarifi, kebap tarifi, çorba tarifi ve daha bir çok lezzetli tariflere Bize Göre Lezzetler Youtube kanalından kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kanalımıza abone olup, bildirimleri açarak son çıkan yemek videolarımızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Tarifimizi deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun, kolay gelsin diyoruz ve hemen tarifin detaylarına geçiyoruz : )

İslim Kebabı Tarifi

islim kebabı tarifi

Patlıcanlı islim kebabı tarifi için gerekli olan malzemeler şu şekildedir;

MALZEMELER

Köftesi için;

Salçalı sosu için;

İslim Kebabı Nasıl Yapılır

islim kebabı nasıl yapılır
köfteli islim kebabı tarifi