Bize Göre Lezzetler

Tutmanik Tarifi, Tutmanik Nasıl Yapılır?

tutmanik tarifi nasıl yapılır

tutmanik tarifi nasıl yapılır

Milinka ya da milinki olarak bilinen ve balkanların en sevilen yöresel lezzetlerinden biri olan tutmanik tarifi bugünkü yazı konumuz : ) Sirenka ya da dızmana olarak da adı geçen bu enfes lezzet gerçekten de hem çok pratik hem de çok lezzetli : ) Tutmanik dızmana tarifi her ne kadar Balkanların meşhur bir böreği olsa da her mutfakta sık sık pişen bir yöresel börek tarifi olarak ön plana çıkmaktadır.

Pırasalı Midye Börek Tarifi

Şimdiye kadar gördüğünüz tüm börekleri unutun ve bu lezzeti mutlaka deneyin. Tutmanik dızmana tarifi için gerekli olan malzeme listesini ve tutmanik yapımı hakkında tüm detayları yazı içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca tutmanik videolu tarifi için ise hemen aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır : )

Börek tarifi ya da kurabiye tarifi arıyor ve en kolayını bulmak istiyorsanız hemen Bize Göre Lezzetler Youtube kanalımızı ziyaret edin, birbirinden lezzetli ve kolay videolu yemek tarifleri hemen ulaşın. Siz de en son çıkan yemek videoları ve pişirme tüyolarından anında haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

En kolay börek tariflerinden olan tutmanik tarifimizi deneyecek olan herkese şimdiden eline sağlık, kolay gelsin diyor ve hemen tarifimizin detaylarına geçiyoruz : )

Tutmanik Tarifi

Tarifimizde kullandığımız su bardağı ölçüsü 200 ml ve çay bardağı ölçüsü 125 ml’dir. En kolay tutmanik tarifi için gerekli olan malzeme listesi şu şekildedir;

tutmanik tarifi

MALZEMELER

Hamuru İçin:

Hamurların Aralarına Sürmek İçin;

İç Harcı İçin:

Üzerine Sürmek İçin:

Tutmanik Nasıl Yapılır?

YAPILIŞI

tutmanik nasıl yapılır

Tutmanik Yapımı