Bize Göre Lezzetler

Zencefilli Tarçınlı Kurabiye Tarifi, Nasıl Yapılır?

zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi, nasıl yapılır

zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi, nasıl yapılır

Kurabiye tarifleri arasında son yıllarda oldukça popüler hale gelen zencefilli kurabiye tarifi vereceğiz bugün sizlere… Yapım ile çok kolay çok pratik bu kurabiyeler çok hoşunuza gidecek : ) Uzun süre bayatlamayan ve ilk günkü tazeliğini koruyan, ağızda dağılan ve mis gibi kokan bir kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi, zencefilli tarçınlı kurabiye nasıl yapılır malzeme listesi ve tüm detaylar yazımızda.

Kurabiye adam masalından da yola çıkarak zencefilli kurabiyeleri özellikle çocuklar çok seviyor ve bayılarak yiyorlar… Bu tarifi mutlaka çocuklarınız ile deneyin, harika bir eğlenceli mutfak etkinliğine hazır olun : ) Süslemesi ise tamamen size kalmış, tüm yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Limonlu Kurabiye Tarifi

Kurabiyelerinize şeklini vermek için özel bir kalıba ihtiyaç duyabilirsiniz ancak dilerseniz kendiniz istediğiniz kurabiye kalıbını kullanabilir ya da elleriniz ile yuvarlak şekiller verebilirsiniz…

Deneyecek olan herkese şimdiden afiyetler ve kolaylıklar diliyoruz… Hemen tarifimizin detaylarına geçiyoruz : )

Kurabiye tariflerinden kek tariflerine kadar birbirinden lezzetli videolu yemek tariflerini detaylı olarak incelemek için Bize Göre Lezzetler Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan yemek tariflerinden anında haberdar olmak için ise kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

Zencefilli Tarçınlı Kurabiye Tarifi

zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi

Kurabiye tarifleri arasında içeriğindeki pekmez, zencefil ve toz tarçın sayesinde belki de en besleyici ve antioksidan etkisi çok yüksek olması sebebiyle adeta koruyucu kalkan görevi gören bu kurabiyeleri yılın her mevsiminde ama özellikle de kış aylarında bolca tüketebilirsiniz… Kurabiyelerinizi yaptıktan sonra ister buzlukta ister kapaklı cam kavanozda uzun süre saklayabilirsiniz…

Kurabiye tarifi için gerekli olan malzeme listesi şu şeklidedir;

Zencefilli Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?

zencefilli tarçınlı kurabiye nasıl yapılır