Bize Göre Lezzetler

1 Adet Gofret Kaç Kalori? Sade Gofret Kilo Aldırır Mı?

gofret kaç kalori sade gofret kilo aldırır mı

gofret kaç kalori sade gofret kilo aldırır mı

Gofret Kaç Kalori?

1 adet vanilyalı gofret kaç kalori? Ülker muzlu gofret kaç kalori?1 adet ülker gofret kaç kalori? Karam gofret kaç kalori?1 adet peki gofret kaç kalori? Çıtır gofret kaç kalori? 1 tane hoşbeş gofret kaç kalori? Bir tane çikolatalı gofret kaç kalori? 1 tane eti çikolatalı gofret kaç kalori? Sade gofret kilo aldırır mı? 1 tane centro gofret kaç kalori? Gofret besin değerleri ve Markalarına göre gofret kaç kalori? Merak edilen tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası için işte detaylar…

1 Adet Vanilyalı Gofret Kaç Kalori?

vanilyalı gofret kaç kalori

1 Tane Bisküvi Kaç Kalori?

Bir Tane Kakaolu Gofret Kaç Kalori?

kakaolu gofret kaç kalori

Bir Tane Çikolatalı Gofret Kaç Kalori?

Markalarına göre çikolatalı gofret kalorisi şu şekildedir;

1 adet ülker gofret kaç kalori?
1 adet peki gofret kaç kalori?
1 tane hoşbeş gofret kaç kalori?
eti hoşbeş gofret kaç kalori

Çeşitlerine göre 1 tane hoşbeş gofret kalorisi şu şekildedir;

Hoşbeş Gofret Kalorisi
ülker gofret kaç kalori
Ülker muzlu gofret kaç kalori?

100 gr ülker muzlu gofret kalorisi ortalama olarak 530 kaloriye eş değerdir. Besin değerleri içeriğinde ise 27 gr yağ, 5 gr protein ve 68 gr karbonhidrat vardır.

Çıtır gofret kaç kalori?
çıtır gofret kaç kalori

100 gr çıtır gofret kalorisi 515 kalori olarak hesaplanmaktadır. 100 gr çıtır gofretin içerisinde 28 gr yağ, 6.8 gr protein ve 60 gr karbonhidrat vardır.

Karam gofret kaç kalori?

50 gr ağırlığında 1 paket karam gofret 265 kaloriye sahiptir. İçeriğinde 15 gr yağ, 2.8 gr protein ve 29 gr karbonhidrat vardır. 100 gr ağırlığında karam gofret kalorisi ise 517 kcal olarak hesaplanır. İçeriğindeki besin değerleri ise 28 gr yağ, 5.5 gr protein ve 58 gr karbonhidrat şeklindedir.

1 tane eti çikolatalı gofret kaç kalori?

34 gr ağırlığındaki 1 tane eti çikolatalı gofret kalori değeri yaklaşık olarak 172 kcal değerindedir. İçeriğindeki besin değerleri ise 9 gr yağ, 2.30 gr protein ve 20 gr karbonhidrat şeklindedir.

1 tane centro gofret kaç kalori?

Sade Gofret Kilo Aldırır Mı?

gofret kilo aldırır mı

Herkesin çocukluğundan beri çok severek yediği bir lezzettir gofret…  Yemeye bir başladık mı durmak için paketin bitmiş olması gerekir : ) Ama gerçekten gofret bu kadar masum mu? Değil tabi ki : ) Gofret kalorisi, gofret diyette yenir mi ve gofret kilo aldırır mı gibi soruları çok merak ettiğinizi biliyoruz.

İster paketlenmiş gofret olsun ister açıkta satılan geleneksel gofretler… Her birinin içindeki kalori değeri gerçekten de çok fazla… Çıtır çıtır yedikçe yediren bu lezzet fazla tüketildiğinde olumsuz sonuçlara yol açabiliyor. İçeriğindeki yüksek yağ ve şeker oranı nedeniyle yemeden önce uzun uzun düşünmeniz gereken atıştırmalıklardan biridir gofret… İster kahvenin ister çayın yanında tercih edin sadece 1 adet gofret yiyebilirsiniz. Unutmayın ki gün içinde aşırı miktarda gofret tüketmek hem kilo hem de sağlık sorunları için kesinlikle tavsiye edilmiyor…

Gofret besin değerleri

100 gr sade gofretin besin değerleri şu şekildedir;