Bize Göre Lezzetler

Bal Parmak Tatlısı Tarifi, Nasıl Yapılır?

bal parmak tatlısı tarif,, nasıl yapılır

bal parmak tatlısı tarif,, nasıl yapılır

Tatlı tarifi olarak pek çok çeşit vardır. Sütlü tatlı tarifleri kadar şerbetli tatlı tarifleri de çok sevilmektedir. Özellikle ramazan ayı yemekleri için iftarda tatlı seçeneği olarak tüketebileceğiniz bir iftar için tatlı tarifi ile karşınızdayız.  Özel davetleriniz için harika bir tatlı tarifi paylaşacağız bu gün sizlerle… Çok kolay ve çok lezzetli bir tarif olan bal parmak tatlısı tarifi özellikle şerbetli tatlı seven herkesin baş ucu tarifi olacağına eminiz… Hemen mutfağa girin ve bu eşsiz lezzeti hemen deneyin : )

Kaysefe Tatlısı Tarifi

Hem çok kolay hem de harika tadı ile bağımlılık yapacak türden bir tatlı tarifi; bal parmak tatlısı… İster ramazan tatlısı, iftar tatlısı ya da bayram tatlısı olarak deneyin, bu muhteşem lezzete hazır olun.

Bal parmak tatlısı tarifi için gereken malzeme listesini ve bal parmak tatlısı tarifi için püf noktaları yazımızda bulabilirsiniz… Ayrıca bal parmak tatlısı videolu tarifi için hemen aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Sevdiklerinize en lezzetli tarifleri yapmak istiyor ve akşama ne yemeği yapsam diye düşünüyorsanız hemen Bize Göre Lezzetler Youtube kanalımızı ziyaret edin. Ramazan yemekleri ya da davet yemekleri gibi özel anlarınızda en kolay ve en leziz tarifleri sizler içi bir araya getirdik. Hepsi birbirinden lezzetli tam kıvamında videolu yemek tarifleri için kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

Sizleri daha fazla merakta bırakmayalım ve bu harika tatlı tarifinin detaylarına hemen geçelim. Bal parmak tatlısı tarifini deneyecek olan herkese şimdiden mutfakta keyifli anlar ve afiyetler diliyoruz : )

Bal Parmak Tatlısı Tarifi

bal parmak tatlısı tarifi

Yiyenlerin bir dilimi ile asla doyamayacağı şerbetli olmasına rağmen oldukça hafif bir tatlı tarifi olan bal parmak tatlısı ile sizlerleyiz… Özellikle kalabalık davet sofralarınız için oldukça çok sayıda çıkan bu tatlıyı hemen mutfağa girip denemenizi tavsiye ediyoruz…

Bal parmak tatlısı tarifi için gereken malzeme listesi şu şekildedir;

Bulamak için;

Üzerini süslemek için;

Şerbeti için;

Bal Parmak Tatlısı Nasıl Yapılır?

bal parmak tatlısı nasıl yapılır