Bize Göre Lezzetler

Kıymalı Patlıcan Yemeği Tarifi, Nasıl Yapılır?

kıymalı patlıcan yemeği tarifi, nasıl yapılır

kıymalı patlıcan yemeği tarifi, nasıl yapılır

Türk mutfağında yemek tarifleri içerisinde patlıcanın yeri her zaman ayrıdır. İşte tam da bu nedenle patlıcan sevenler olarak olarak bu gün ne pişirsem diye düşünenler için harika bir kıymalı patlıcan yemeği tarifi ile karşınızdayız. Kıymalı patlıcan yemeği nasıl yapılır malzeme listesi ve yapılışı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Fırında Kıymalı Patlıcan Tarifi

Kek tariflerinden etli yemek tariflerine kebap tariflerinden en kolay tatlı tariflerine kadar hepsi birbirinden lezzetli videolu yemek tariflerine ulaşmak için Bize Göre Lezzetler Youtube kanalına abone olmayı unutmayın : )

Deneyecek olanlara şimdiden kolaylıklar diler, afiyet olsun diliyoruz 🙂

Kıymalı Patlıcan Yemeği Tarifi

Herkese merhabalar… Patlıcan sevenlere harika bir tarif haberimiz var… Biliyoruz ki bu tarife bayılacak ve sık sık yapmak isteyeceksiniz… Hem lezzetli hem de oldukça pratik bir kıymalı patlıcan yemeğine ne dersiniz?

Kıymalı patlıcan yemeğini dilerseniz fırında dilerseniz kızartarak istediğiniz şekilde yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Her iki şekilde de olukça lezzetli olan kıymalı patlıcan yemeğinin bugünkü tarifinde biz kızartarak yapmayı tercih ettik…

Kıymalı patlıcan yemeği tarifi için gereken malzeme listesi şu şekildedir;

Kıymalı Patlıcan Yemeği Nasıl Yapılır?

kıymalı patlıcan yemeği tarifi