Bize Göre Lezzetler

Pırasalı Midye Börek Tarifi, Nasıl Yapılır?

pırasalı midye börek tarifi, nasıl yapılır

pırasalı midye börek tarifi, nasıl yapılır

Davet sofralarınız için hem pratik hem de çok lezzetli börek tarifleri paylaşmaya devam ediyoruz. Hiç şüphe yoktur ki en kolay börek tarifi denilince akla ilk gelen pırasalı börektir. Midye börek ise böreğe şekil vermek için kullanılan bir tanımdır aslında… yani ıspanaklı, patatesli ya da mercimekli de olsa midye börek şeklinde hazırlayabilirsiniz. Lezzeti ile sadece damak zevkini değil şık görünümü ile göz zevkinize de iyi gelecek olan pırasalı midye börek tarifi hemen denemenizi tavsiye ediyoruz : ) İnanın pişman olmayacaksınız…

Peynirli Tava Böreği Tarifi 

Çıtır çıtır pırasalı börek tarifi için gerekli olan malzeme listesini ve midye börek yapımı ile ilgili tüm detayları yazı içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca pırasalı midye börek videolu tarifini de hemen aşağıdaki linke tıklayarak hemen izleyebilirsiniz. Börek tariflerinden kek tariflerine videolu yemek tariflerimizi yakından incelemek ve son çıkan nefis yemek tariflerini kaçırmamak için hemen Bize Göre Lezzetler Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayın : )

Çıtır börek tarifini deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun, kolay gelsin diyoruz ve hemen detaylara geçiyoruz : )

Pırasalı Midye Börek Tarifi

Verdiğimiz malzeme miktarları ile tam 20 adet pırasalı börek çıkıyor. Siz dilerseniz malzeme miktarlarını artırarak daha fazla miktarda pırasalı börek elde edebilirsiniz.

Çıtır çıtır pırasalı börek tarifi için gerekli olan malzemeler şu şekildedir;

MALZEMELER;

İç harcı için;

Üzeri için;

Pırasalı Midye Börek Nasıl Yapılır?